جستجو
  • فروشگاه
  • تماس‌با‌ما
  • دمومحصولات
  • سوالات‌متداول
× Send

مشاوره و آموزش مستندسازی ارزیابی جشنواره شهید رجایی

جشنواره شهید رجایی هر ساله توسط سازمان اداری و استخدامی کشور به عنوان متولی اصلی با مشارکت جمع کثیری از شرکت‌ها، ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. به منظور شناسایی و تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی ‌و نهادینه کردن ارتقاء و بهبود عملکرد دستگاه­های اجرایی در سطوح مختلف از طریق تقدیر و تشویق آن‌­ها، این جشنواره هر سال موفق‌تر و پویا‌تر از سال‌های گذشته برگزار شده است و عملا به یک معیار بسیار موفق برای نیل به اهداف و اجرای فرهنگ پاسخگویی تبدیل شده است.

آنچه در این مقاله میخوانید :

معرفی

جشنواره شهید رجایی هر ساله توسط سازمان اداری و استخدامی کشور به عنوان متولی اصلی با مشارکت جمع کثیری از شرکت‌ها، ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. به منظور شناسایی و تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی ‌و نهادینه کردن ارتقاء و بهبود عملکرد دستگاه­های اجرایی در سطوح مختلف از طریق تقدیر و تشویق آن‌­ها، این جشنواره هر سال موفق‌تر و پویا‌تر از سال‌های گذشته برگزار شده است و عملا به یک معیار بسیار موفق برای نیل به اهداف و اجرای فرهنگ پاسخگویی تبدیل شده است.

اما سوالی که مطرح می‌شود این است که استنادات قانونی جشنواره شهید رجایی چه مواردی است؟

در پاسخ باید گفت که ارزیابی عملکرد دستگاه­های اجرایی با در نظر گرفتن مفاد فصل 11 قانون مدیریت خدمات کشوری، آیین‌­نامه اجرایی مواد 81 و 82 قانون مدیریت خدمات کشوری به شماره 4225‏/44327 تاریخ 14‏/1‏/1389، بخشنامه ارزیابی عملکرد سال 1398 به شماره 749977 تاریخ 1397/12/27 و دستورالعمل امتیازدهی شاخص‌­های عمومی ارزیابی عملکرد سال 1398، در قالب کمیته­‌های تخصصی که در دبیرخانه ستاد مرکزی جشنواره شهیدرجایی تشکیل می‌شود انجام و گزارش نهایی برای انتخاب برگزیدگان به ستاد مرکزی جشنواره شهیدرجایی ارائه خواهد شد.

مطالعه بیشتر: ضرورت استقرار نظام ارزیابی عملکرد کارکنان

دولت از اجرای جشنواره شهید رجایی چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

جشنواره شهید رجایی در چندسال گذشته دستاوردهای قابل تاملی را برای نظام اداری و دولتی کشور به همراه داشته و عملا مهم‌ترین ماراتن رقابت سازمان‌های دولتی برای نیل به بهره‌وری و بهبود عملکرد محسوب می‌شود. دولت‌ها از اجرای این جشنواره همواره اهداف زیر را دنبال کرده‌اند :

  1. نهادینه‌سازی فرهنگ مدیریت و بهبود عملکرد در دستگاه‌های اجرایی
  2. ایجاد رقابت سالم و پویایی بین دستگاه‌های اجرایی
  3. تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به مردم
  4. ایجاد انگیزه برای مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی از طریق معرفی دستگاه‌های برتر

چرا نتایج جشنواره شهید رجایی از اهمیت بالایی برخوردار است؟

با مطرح شدن ماده ۱۴۲ قانون برنامه چهارم توسعه و فصل یازدهم قانون مدیریت خدمات کشوری “ارزیابی عملکرد و برگزاری جشنواره شهید رجایی” اهمیت دوچندانی پیدا نموده و تبدیل به یکی از مباحث قابل توجه در نظام مدیریت عملکرد شده است. بدین صورت که از سال ۱۳۸۷ و مطابق با ابلاغ قانون مدیریت خدمات کشور، تدوین آیین­‌نامه­‌ها و دستورالعمل­‌های اجرایی فصل ۱۱ (مواد ۸۱ و ۸۲) صورت گرفته و ابلاغ گردیده است و در حال حاضر نیز ادامه دارد. در واقع در این دوره، مدیریت عملکرد سازمانیجایگزین ارزیابی عملکرد شده­ است و نحوه انتخاب کارمندان نمونه نیز تغییر یافته است. بدین صورت که پس از انتخاب دستگاه و یا واحد نمونه در محور یا موضوع خاص، آن دستگاه یا واحد برگزیده، یک تیم کاری فعال در همان موضوع خاص را به عنوان مدیر یا کارمند نمونه معرفی می­‌کند تا در جشنواره مورد تقدیر قرار گیرد.

نکته حائز اهمیت عدم اجرای صحیح فرایند خود ارزیابی توسط دستگاه­‌های اجرایی و انتقال عملکرد واقعی خود به دولت جهت فرایند ارزیابی عملکرد می­‌باشد. با توجه به سابقه 15 ساله شرکت یسنا پارس در برنامه­‌ریزی، راهبری و اجرای فرایند ارزیابی جشنواره شهید رجایی، با افتخار اعلام می‌داریم که توانمندی‌های لازم جهت ارائه مشاوره فرایندهای جشنواره شهید رجایی را در بالاترین سطح ممکن در سازمان خود ایجاد نموده‌ایم و در این امر تا نیل به موفقیت همراه سازمان شما هستیم.

مطالعه بیشتر: معرفی سه مکانیسم برتر کنترل پروژه

دستاوردها

تمام تلاش کارکنان شرکت یسنا پارس بر این است که سازمان‌هایی که مشاوره‌ی فرایندهای شهید رجایی مجموعه خود را به ما می‌سپارند از مزیت‌های رقابتی قابل توجهی در مقایسه با سایرین برخوردار باشند. برخی از دستاوردهای اجرای فرایندهای جشنواره‌ی شهید رجایی توسط شرکت تحقیق و توسعه یسناپارس به شرح ذیل است:

  1. تعیین اصولی متولیان شاخص‌ها در سازمان به نحوی که با کمترین زمان ممکن پیش نیازهای ارزیابی فراهم گردد
  2. ارائه‌ی آموزش‌های تخصصی و سفارشی با توجه به شرایط و امتیازات سازمان برای بالا بردن امتیازات در بخش‌های مرتبط با جشنواره
  3. ارزیابی گزارشات عملکرد در دوره‌های قبلی جشنواره و ارائه پیشنهادات بر اساس نقات قوت و ضعف
  4. راهنمایی و مشاوره در خصوص مستندسازی صحیح و علمی عملکرد متناسب با چارچوب فرایندهای ارزیابی جشنواره شهید رجایی
  5. تدوین برنامه زمان‌بندی مشخص جهت مستندسازی با توجه به محدودیت زمان فرایند خودارزیابی
  6. نظارت مستمر بر فرایند خودارزیابی و مستندات تهیه شده جهت دفاع از عملکرد دستگاه و ارائه پیشنهادات اصولی برای دفاع از عملکرد ارائه شده.
  7. تهیه گزارش‌های آسیب‌شناسی مطابق با آخرین استانداردهای علمی و تجربی به جهت رفع عارضه‌ها
  8. تدوین کتابچه برنامه‌های بهبود عملکرد
  9. تهیه لوایح اعتراضی و مستندات تکمیلی

مطالعه بیشتر: مراحل گام به گام تدوین برنامه استراتژیک

مقالات پیشنهادی برای مطالعه بیشتر

بهینه سازی عملکرد پایگاه داده به مدیران پایگاه داده اجازه می‌دهد تا منابع سیستم را برای بهبود عملکرد پایدار افزایش دهند. پایگاه داده‌ها هسته اصلی هر برنامه تجاری هستند و وظیفه جمع آوری، ذخیره و بازیابی حجم زیادی از داده‌ها را بر عهده دارند. این مجموعه متمرکز از داده‌ها برای عملیات سازمان حیاتی است، زیرا اطلاعات ضروری را انتقال داده و فرآیندهای مهم تجاری را تسهیل می‌کند. به همین دلیل، مکان یابی مشکلات پایگاه داده و حل به موقع آن‌ها برای بهبود عملکرد پایگاه داده، اطمینان حاصل می‌کند که پایگاه داده‌های شما در اوج کارایی کار می‌کنند و اختلالات تجاری به حداقل می‌رسد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از آخرین اخبار و اطلاعات یسناپارس مطلع شوید!

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن

فرم درخواست دمو مشاوره و آموزش مستندسازی ارزیابی جشنواره شهید رجایی

برای دریافت دموی محصولات یسناپارس، لطفا فرم زیر را تکمیل نمائید.