جستجو
  • فروشگاه
  • تماس‌با‌ما
  • دمومحصولات
  • سوالات‌متداول
× Send

تدوین/ بازنگری شاخص های عملکردی

تدوین شاخص‌های عملکردی ابزاری استراتژیک است که به سازمان کمک می‌کند تا تمرکز خود را بر روی اهداف گذاشته و به خوبی ارزیابی عملکرد انجام دهد، ارتباطات داخلی و خارجی را بهبود بخشد و انگیزه و پاداش را به اعضای تیم و کارکنان ارائه کند.

تدوین شاخص‌های عملکردی و تعیین ضرورت بازنگری آنها از جمله مسائل حیاتی در مدیریت سازمان‌ها است. شاخص‌های عملکردی نشان‌دهنده میزان پیشرفت عملکرد سازمان در رسیدن به اهداف است. تدوین شاخص‌های عملکردی به معنای تعیین معیارها و روش‌های اندازه‌گیری و ارزیابی عملکرد سازمان است. این شاخص‌ها باید با اهداف و استراتژی‌های سازمان همخوانی داشته باشند و به تحقق آنها کمک کنند.
تدوین شاخص‌های عملکردی ابتدا نیازمند شناخت دقیق اهداف و استراتژی‌های سازمان است و باید به صورت دقیق تعیین شود تا بیانگرنحوه ی عملکرد سازمان در زمینه‌های کلیدی باشد و نشان دهد چه نتایج و معیارهایی برای اندازه‌گیری آنها وجود دارد. لذا می بایست شاخص‌های عملکردی مشخص و قابل اندازه‌گیری تدوین شوند.
ضرورت بازنگری شاخص‌های عملکردی نیز امری بسیار مهم است. بازنگری منظم و دوره‌ای از شاخص‌های عملکردی، به سازمان کمک می‌کند تا در برابر تغییرات و نیازمندی‌های جدید قابلیت سازگاری داشته باشد. در مواردی که شاخص‌های عملکردی قدیمی شده و دیگر نمی‌توانند عملکرد واقعی سازمان را به خوبی اندازه‌گیری کنند، بازنگری و به‌روزرسانی ضروری است. همچنین، اگر سازمان به تغییرات استراتژیک، فرهنگی یا محیطی مواجه شود، بازنگری شاخص‌های عملکردی برای تطبیق با این تغییرات ضروری می باشد.

امکانات متنوع برای نیازهای متفاوت

برای درخواست مشاوره خدمت تدوین/ بازنگری شاخص های عملکردی کلیک کنید!

پاسخی جامع به نیازهای شما

ارتباط استراتژی با اهداف

شاخص‌های عملکردی باید با استراتژی و اهداف سازمان همخوانی داشته باشند. این شاخص‌ها باید معیارهایی باشند که نشان دهنده پیشرفت سازمان در رسیدن به اهداف استراتژیک باشند. تدوین شاخص‌های عملکردی کمک می‌کند تا ارتباط واضحی بین اهداف و اقدامات عملیاتی برقرار شود و به تحقق آنها کمک کند.

اندازه گیری و ارزیابی عملکرد

تدوین شاخص های عملکردی برای ارزیابی و اندازه گیری عملکرد سازمان امری ضروری است و به سازمان این امکان را می دهد تا به طور قابل اندازه گیری و کمی، عملکرد خود را مشخص کرده و نقاط ضعف و قوت خود را تعیین کند.

ارتباطات داخلی و خارجی

با تعیین شاخص‌های عملکردی، اعضای تیم تصویر واضحی از اهداف و عملکرد سازمان خواهند داشت و می‌توانند به راحتی درک کنند که برای دستیابی به اهداف چه باید انجام شود. همچنین، شاخص‌های عملکردی می‌توانند در برقراری ارتباط سازمان با سایر سازمان‌ها، مشتریان و سهامداران کمک کنند و اعتماد و قابلیت اطمینان را افزایش دهد.

انگیزه و پاداش

شاخص های عملکردی می توانند به عنوان ابزاری برای انگیزه بخشی به کارکنان استفاده شوند. با تعیین شاخص های عملکردی که به طور مستقیم با اهداف سازمان مرتبط هستند، کارکنان می توانند بدانند که تلاش ها و پیشرفتی که به دستیابی به اهداف سازمان می انجامد، حائز ارزش و اهمیت است.

تغییرات و نیازمندی های جدید

بازنگری شاخص های عملکردی امری ضروری است زیرا سازمان هر لحظه با تغییرات و نیازمندی های جدید مواجه می شود. اگر شاخص های عملکردی قدیمی و منسوخ شده باشند، نمی تواند به خوبی بیانگر عملکرد واقعی سازمان باشند.

دسترسی های مفید برای شروع هرچه سریعتر

شرکت یسناپارس از سال 1383 با هدف اثرگذاری و بهبود کیفیت مدیریت سازمانی کسب‌وکارهای مختلف شروع به فعالیت کرد و اکنون با نزدیک به 20 سال تجربه، در حوزه مدیریت عملکرد، مدیریت استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، مدیریت پروژه و مدیریت فرآیندها در گستره ایران بزرگ به ارائه راهکارهای نوین مشغول است.

با همراهی یک متخصص مدیریت عملکرد، خدمات طراحی مدل ارزیابی عملکرد را مرور  نموده و سؤالات و  درخواست های خود را مطرح نمایید.

با یکی از اعضای تیم فروش ما در خصوص دریافت پیشنهاد فنی، زمانبندی  و مبلغ استقرار نرم افزار مذاکره نمایید.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن

فرم درخواست مشاوره خدمات تدوین/ بازنگری شاخص های عملکردی

جهت درخواست مشاوره خدمات، فرم زیر را تکمیل نمائید.